Modern nappali ötletek – színek és elrendezés inspirációk

A nappali az egyik olyan helyiség a szobában, amit a legtöbbet használunk. Ezért érdemes időt és energiát szánni a berendezésére.

A nappali az egyik olyan helyiség a szobában, amit a legtöbbet használunk. Ráadásul nemcsak mi használjuk a nappalit, hanem a hozzánk érkező vendégeket is gyakran itt fogadjuk. És itt töltjük el a legtöbb időt velük. Ezért a nappali berendezésénél érdemes törekedni arra, hogy esztétikusan rendezzük be, harmonizáló színeket használjunk és jó dekorációs elemeket válasszunk.

Egy jól megtervezett modern nappali ezeknek a feltételeknek mind meg tud felelni. Viszont figyelni kell arra is, hogy ne gondoljuk és zsúfoljuk túl sem a nappalit. Ezért gyűjtöttünk olyan modern nappali képeket, amelyekből insipirációt lehet nyerni.

Ezek egy részén jól azonosítható a berendezéssel, színekkel, formákkal, anyagokkal, textúrákkal való játék.

Modern nappali képek

Hogyan rendezzünk be egy modern nappalit? Honnan szerezzünk be inspirációt? Az egyik legjobb forrás a Pinterest, ahol tematikusan és vegyesen is tudunk böngészni a képek között. A legnagyobb probléma itt azonban sokszor az, hogy van ami megtetszik, de fogalmunk sincs hol lehet megvenni az adott terméket. Vagy azért mert nálunk nem kapható, vagy egyszerűen csak nem jövünk rá, hogy az adott terméknek mi a neve, ki a gyártója.

Részben erre a problémára ad választ ma már nagyon sok cég, köztük a cseh székhelyű Biano is, ahol több ezer bútor- és dekor webáruház készlete közül tudunk válogatni.

Sőt még, akár képet is fel tudunk tölteni és ahhoz megfelelő dekor elemeket kínál. Amiket ráadásul meg is lehet venni egyből.