A legszebb lombházak Magyarországon

2022. június 03.

A kikapcsolódás különleges módja, amikor a természetben, de mégis épített környezetben tudunk pihenni. A lombházak két világ egyesítenek: egyszerre nyújtják a kényelmes otthon érzetét, másrészt közel hozzák a természetet, akár egészen a nappaliba és a fürdőbe is.

Sokan szeretik a tóparti szállásokat vagy az erdei faházakat, mert a városi zajtól távolódni vágyók kifejezetten kedvelik ezeket a szállásokat és pihenési formákat. Mások a wellness szállókban és az all-inclusive ellátásban találják meg a számításaikat. Ezen a palettán nyújt új kikapcsolódási és pihenési lehetőséget a lombház, amelyből egyre több épül Magyarországon is.

A legjobb lombház szállások Magyarországon

Magyarországon több egyszerű és luxus lombház is épült az elmúlt években. Ezek közül több festői környezetben található. Ezekből szedtük össze a kedvenceinket.

Verőce // Árnyas Dió Lombház

Verőce a Dunakanyarban található, és itt egy telken egy 3.5 méter magas diófára épült egy teraszos ház. Bár egész évben lakható mivel rendelkezik fűtéssel, mégis inkább tavasszal és ősszel a legromantikusabb választás, amikor a természet a legszebb arcát mutatja. A szálláshoz tartozik egy nagy dézsa is, ahol csobbanni és hűsölni lehet.

https://www.airbnb.hu/rooms/18502468

Lovasberény // Zöld Fészek Lombház

Ez a szállás kifejezetten párok számára lett kialakítva, ahol két felnőtt romantikus hétvégét tud eltölteni a természet közelségében. Ez a lombház márciustól novemberig foglalható, az ellátásról pedig magunknak kell gondoskodni.

Noszvaj // TreeHouses

A noszvaji TreeHouses egyszerre egyesíti a luxus, a természet-közelség és a kényelem hármasát. A lombházakhoz jakuzzi és szauna is tartozik, a privát wellnesst pedig a elképesztő panoráma mellett élvezhetjük.

https://treehouses.hu/

Zebegény // Treestyle

Szinén a Dunakanyarban található a Treestyle. Hétmérföldes pagony övezi, éjszaka szarvasok és mókusok is megtalálhatóak a környéken. Tökéletes szállás azok számára, akik természetre, meghittségre, túrázásra vagy épp egy csendes elvonulásra vágynak. A lombház teljes felszereltséggel elérhető az év minden napján, 8 méterrel a föld felett, hatalmasa panorámás terasszal.

https://treestylezebegeny.hu/

Egyéb lombházak Magyarországon

Ajánló