Milyen előnyökkel jár az Access Bars kezelés alkalmazása a munkahelyen?

2024. február 13.

Helytállni az üzleti világban nem könnyű, nap mint nap rengeteg stresszes helyzettel és kihívással kell szembesülni, akik ráadásul vezető pozícióban vannak, azokon még ott a hatalmas felelősség is.

Ha pedig nem figyelünk oda magunkra, akkor nagyon könnyen kiéghetünk, vagy a túlzott terhelés alatt összeroppanhatunk. Persze a munkát nem lehet csak úgy otthagyni, de léteznek olyan módszerek, amikkel helyreállítható a mentális egyensúly, növekszik a hatékonyság és a produktivitás.

Ilyen például a Kántás Kata által végzett Access Bars kezelés is, mely az üzleti életben is bizonyítottan hasznos. A módszerről A végtelenbe és tovább blogjában is lehet olvasni.

A vezetői élet kihívásai

Vezetőként dolgozni meglehetősen stresszes, legyen szó akár egy kisebb vállalatról, akár egy hatalmas multicégről. Ezeknek az embereknek minden egyes napjukon magas elvárásokkal és hatalmas felelősséggel kell megküzdeniük, ráadásul komoly döntéseket hozniuk, melyek következményei az egész vállalkozás működését befolyásolhatják.

Elmondhatjuk tehát, hogy egy ilyen munkakörben mentálisan mindig a topon kell lenni, hogy határozott, gyors, ugyanakkor kellőképp átgondolt döntéseket hozhassunk. Csakhogy a folyamatos pörgés előbb-utóbb megbosszulja magát, és szorongáshoz, kiégéshez vezethet. Az egész éves hajtást pedig 1-2 hét szabadság sem tudja kompenzálni.

Az Access Bars kezelés viszont egy olyan módszer, ami segíthet abban, hogy a vezetők nyugodtabban, fókuszáltabban tudjanak dolgozni, helyreálljon az energiaszintjük, javuljon a koncentrációs képességük és csökkenjen a stressz-szintjük.

Ez egy olyan energetikai terápia, ami a fejen lévő barok megérintésével oldja a blokkokat, valamint segít a mentális és az érzelmi egyensúly helyreállításában.

Elégedett munkatársak

Bár mindeddig a cégvezetőkről volt szó, viszont nemcsak ők lehetnek stresszesek, kimerültek, hanem az alkalmazottak is. Ha pedig egy munkahelyen mindenki frusztrált, akkor természetes, hogy a munka sem tud jól haladni. A dolgozók elégedettsége nagymértékben hozzájárul a vállalat sikeréhez, ezért az Access Bars kezelés számukra is rengeteg előnnyel jár.

Egy olyan munkahelyi környezetben, ahol rendszeresen tartanak ilyen kezeléseket, sokkal oldottabb lesz a hangulat, növekszik a hatékonyság, és elégedettebbé válnak a munkavállalók. Sőt, még a csapatmunka is produktívabb lehet, az embereknek könnyebben megy az együttműködés, hisz mindenki elégedett és jól érzi magát.

Az Access Bars kezeléseket akár a mindennapokba is be lehet építeni, érdemes a munkatársaknak szervezni egy tanfolyamot, ahol megtanulhatják az alapokat, és néhány olyan rövid módszert, amit bármikor tudnak alkalmazni.

A siker nagyrészt az emberi tényezőkön múlik

Egy olyan munkahelyen, ahol a cégvezető állandóan feszült, az ingerültségét pedig az alkalmazottakon vezeti le, akik frusztráltságukban szintén egymást támadják, igazi toxikus légkör uralkodik. Ellenben ha mindenki jókedvű, az a produktivitáson is megmutatkozik, így a cég is eredményesen működhet.

Ajánló