A biztonság minden körülmények között fontos!

2024. június 17.

Amikor a szabadidő hasznos eltöltése kerül szóba, akkor bizony szinte mindenkinek olyan hobbik és tevékenységek jutnak az eszébe, mint a kertészkedés, a különféle sportok vagy akár a kézműveskedés, esetleg az olvasás. Nyilvánvalóan nem lehet azt kijelenteni, hogy a szexuális együttlét hobbi volna, bár kétségtelenül ideálisan el lehet vele ütni az időt.

Ezek közül persze némelyik felettébb veszélyes tud lenni, elég csak belegondolni a sportsérülésekbe. Bár azért meg kell hagyni, hogy hasonló veszélyforrást jelenthet az anális szex is, amelyet ha nem jól csinálsz, akkor megdől minden biztonságod. Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy ha ilyetén módon szeretnéd eltölteni a szabadidődet, akkor mindenképpen olvasd el mai írásunkat.

Higiénia és megfelelő nedvesség

Ahhoz, hogy valóban élvezetes legyen az együttlét ezen formája, feltétlenül szükség lesz megfelelő higiéniai intézkedésekre, illetve síkosítóra, valamint a Vágyaim.hu masszázsolajai közül a számodra szimpatikus változatra.

A tisztálkodás során akár egy belső zuhany sem árt, hogy garantáltan ne érjen senkit kellemetlen meglepetés. Ezzel együtt a síkosítás máris sokkal higiénikusabb lesz, és persze nélkülözhetetlen, hiszen a végbélnyílás nem képes nedvessé válni, ezért a hüvellyel ellentétben segíteni kell neki.

Ha nem teszed, akkor sajnos bármikor előfordulhat a behatolás során sérülés, ami roppant kellemetlen tud lenni.

Türelem és lassúság

A másik lényeges elem a türelmes megközelítés, hiszen a rohanás és a gyors behatolás csakis kellemetlenséget szülhet. Nem érdemes tehát idő előtt megtámadni a partnert, mert semmi eredménye nem lesz – vagyis de, csak negatív.

Hagyni kell, hogy fel tudjon mindkét fél készülni – legfőképpen a fogadó fél, hiszen ha nem sikerül befogadó hangulatba kerülni, akkor még a síkosító sem fogja hozni az elvárt eredményt.

Érdemes tehát először hangulatba kerülni, némi masszázst bevetni, sőt, akár egy orgazmust is kivárhatsz, mielőtt a hátsó bejárat felé vennéd az irányt. Ha ezeket megfogadod, sokkal nagyobb eséllyel indulsz azért, hogy maradandó élményt okozzon mindkettőtök számára a szex ezen különleges formája.

Konszenzus

A fentebbi alcímekből vázlatosan ki is derül, hogy mikre is van ahhoz szükség, hogy valóban biztonságos és élvezetes legyen az anális szex. Ha ezek bármelyike is hiányzik, akkor sajnos elég nagy eséllyel fog kudarcba fulladni az amúgy izgalmas történés.

Ha te nem szeretnél ilyen fiaskókat átélni, akkor nincs más dolgod, mint megfogadni a fentebbi intelmeket, és első lépésként meg is vásárolhatod a számodra szimpatikus síkosítót és masszázsolajat. No meg persze az is kell hozzá, hogy mind te, mind pedig a párod egyformán álljatok az anális szex kérdésköréhez. Kényszeríteni senkit sem szabad, így ha úgy érzed, hogy ez nem a te világod, akkor bátran vallj színt, és nézzetek valami más szexuális póz és tevékenység után.

Ajánló

Ragyogóan a glamour elemeivel

Ragyogóan a glamour elemeivel

Ha olyan enteriőr vesz körül, vagy olyat látsz, ami igazából egy csodás szálloda belső terét juttatja eszedbe, akkor nagy valószínűséggel egy...

bővebben