Hogyan küszöbölhetőek ki a biztonsági rendszerek szabotázsai?

2024. július 11.

A biztonság, akár vállalati, akár egyéni felhasználói szinten nézzük, életünk első számú szempontjává vált az elmúlt időszakban és a későbbiekben is mindinkább az marad.

Fontos, hogy értékeinket, ingatlanjainkat ne kizárólag a behatolástól védjük, hanem olyan elemi károkra is legyünk felkészültek, mint a tűz- és vízkár, esetleg szén-dioxid szivárgás.

A hagyományos biztonsági rendszereket használó otthonok és cégek számos betörési kísérletnek esnek folyamatosan áldozatul. Ezeket megelőzve tökéletes védelmet ad a DEFLOC Ajax rendszere.

Miként véd az Ajax rendszere?

  • Zárt ökoszisztéma, saját fejlesztésű algoritmusokkal, többszintes védelmű rádiós kommunikáció, valós idejű operációs rendszer, saját IoT protokoll működteti
  • Eszközhitelesítés egyedi azonosító által, gyakorlatilag lehetetlenné téve a hamisítást. 
  • A hub a frekvenciákat kapcsolja be a zavaró interferencia elkerülése érdekében. 
  • A lebegő kulcs általi titkosítási algoritmus megvédi az adatokat a lehallgatástól, hamisítástól. 
  • Két kommunikációs csatornát használ, mely az értesítéseket az Ethernet és a GSM csatornákon keresztül is szállítja. 
  • A rendszer digitális algoritmust használ az emberi mozgás felismerésére, 50 cm és 20 kg alatt nem riaszt.

Mi történik akkor, ha nincs áram vagy internet?

Offline mód esetén az érzékelők felmérik a helyzetet, értesítik a központot. Veszély esetén a rendszer szirénája jelez. Áramszünet esetén az érzékelők akkumulátorról működnek, valamint van egy központi akku is, ami 16 órányi működésre képes. Baj esetén, a rendszer push és SMS értesítéseket küld.

Az IP kamerák megbízhatósága

Fontos, mit és milyen minőségben látunk a biztonsági rendszeren keresztül. Az ipari kamerákat kiváló minőségű képalkotásra tervezték. Speciális érzékelőket, optikát használnak a nagy felbontású képek készítéséhez.

Masszív, a legtartósabb anyagokból készült házzal rendelkeznek, melyek védik a belső mechanizmusokat a nedvességtől, portól, káros gázoktól, egyéb környezeti tényezőktől. 

Megerősített kialakításának köszönhetően megbízhatóan látják el a zord, szélsőséges időjárási körülmények között is feladatukat, ezáltal hosszabb az élettartamuk, mint a hétköznapi kameráké.

Ajax IP kamerák

Az IP kamerák terén az Ajax System kamerái sokoldalúak, megbízhatóak bel- és kültéren egyaránt, az IP65 besorolásának köszönhetően ellenállnak a nedvességnek, pornak. Beállításuk gördülékeny és biztonságos. A különféle mátrix típusokkal, objektívekkel változatos videofelügyeleti igényeket képesek ellátni. 

A rendszer kompatibilis harmadik féltől származó IP kamerákkal is, s ezek integrálásával az élő full HD videóközvetítések valós időben válnak azonnal láthatóvá egy okostelefonon. 

Ismerje meg Európa legtöbb díját elnyert, vezeték nélküli okos riasztórendszerét a DEFLOC által. Állítsa össze saját biztonsági rendszerét szakértői segítséggel, amellyel elkerülheti a kellemetlen biztonsági szabotázsokat. 

Ajánló

Ragyogóan a glamour elemeivel

Ragyogóan a glamour elemeivel

Ha olyan enteriőr vesz körül, vagy olyat látsz, ami igazából egy csodás szálloda belső terét juttatja eszedbe, akkor nagy valószínűséggel egy...

bővebben